مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام
بنده سال 87 یک ماشین از نمایشگاه ماشین به صورت قولنامه ای خریداری کردم اما سند نزدم و تو قولنامه مبلغ 15 میلیون تومن بابت تحویل و انتقال سند موند و بعد از مراجعه های بسیار به نمایشگاه همش بهانه می آوردن و میگفتن نترسم هر چه شد مسئولیت با اون آقا...بعد از 11 سال یعنی سال 98 صاحب سند اصلی یه چک برگشتی داره و حکم توقیف اموال گرفتن که خودروی ما هم جز اموال اون شخص بود و توقیف شد و من به عنوان شخص ثالث ورود کردم و مبایعه نامه و بیمه و خلافی و برگ معاینه رو ارائه دادم اما دادگاه قبول نکرد و گفت مبایعه نامه سند عادی و بین شخص دوم و سوم هست بین شخص اول و نفر دوم نیست...بعد از پیگیری های فراوان ما تونستیم تو یه دفتر اسناد رسمی برگه ای پیدا کنیم که صاحب سند سال 86 وکالت تام به یه فروشنده ماشین دادن اما متاسفانه مبایعه نامه رو گم کردن چون 12سال پیش بوده گفتن مبایعه نامه رو ندارن
و الان پرونده در شعبه 50 تجدیدنظره
و کسی که ماشین از صاحب سند با وکالت کاری خریده برای دادگاه نوشت و شهود امضا کرده که این آقا سال 86 ماشین خریداری کرده و قبول داره اما چون زمان زیادی بوده و ایشون هم ماشین های زیادی معامله میکنن مبایعه نامه گم کرده
و حاضر هر موقع دادگاه دستور بده بیاد دادگاه و اقرار کنه
و صاحب اصلی سند هم گفته که من ماشین فروختم و فقط پلاک به ناممه اما وکالت کاری بوده انتقال سند نبوده ...
حالا سوال اینه که آیا با پیدا شدن این وکالت که تو محضر ثبت شده و حضور خریدار دوم در دادگاه تجدید نظر آیا میشه کاری کرد یا خیر؟ ؟
راهنمایی و راه حل خاصی دارین محبت کنید تا انجام بدیم

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام شما هرچه سریع تر مبادرت به ثبت دادخواست تنفیذ مالکیت اتومبیل ونیز همزمان تقاضای الزام به انتقال سند اتومبیل بطرفیت مالک اولیه که سند بنامش هست و مالکین بعدی از جمله فروشنده خود بنمایی