مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن چک

سلام بنده با شرکت وارد کننده خودرو قرارداد خرید یک دستگاه خودرو به قیمت روز را منعقد نموده که در سررسید و موعد تحویل خلف وعده از طرف شرکت وارد کننده صورت گرفته نهایتا پس از پیگیریها حدودا 20 ماه تاخیر در تحویل خودروی بنده را با قیمت بیش از دو برابر روز سررسید اصلی تحویل و 8 ماه بعد نیز توانسته مجوز پلاک دریافت نمایم و خودرو را شماره گذاری نمایم لذا در زمانیکه میبایست تکمیل وجه نمایم بعلت کسری موجودی چکی را علیرغم اینکه شرکت نه سود مشارکت و نه جریمه تاخیر را طبق مفاد قرارداد محاسبه کرده باشد و ... بابت تکمیل شدن وجه به شرکت داده تا خودرو را بفروشم و مبلغ چک را پرداخت نمایم که مشکلات بازار و ویروس کرونا و ... مانع گردید تا خودرو فروخته و چک پاس گردد که مبلغ آن صد و شانزده میلیون میباشد لذا وکیل محترم شرکت برگه لازم الاجرا با سربرگ قوه قضاییه سازمان ثبت و املاک کشور را برایم ارسال داشته که موضوع ان لازم الاجرا مبلغ چک میباشد که به بنده ابلاغ گردیده هرچند بنده نیز از شرکت مذکور شکایت داشته و در حال پیگیری شکواییه خود از مراجع و ادارات ذیصلاح میباشم معنی این اجرا را ندانسته ایا قصد توقیف املاک بنده را دارند که سازمان ثبت اسناد ابلاغیه ارسال داشته وکلا بنده چه راهکاری برای این موضوع دارم مستدعیست مساعدت و راهنمایی لازم معمول دارند قبلا کمال تقدیر و تشکر را دارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چک تان را ازطریق اجراییات اداره ثبت جهت وصول به اجرا گذاشته اند و اموالی از قبیل وجه نقد در بانک یا خودرو یا .... قابل توقیف و مزایده است