مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

من یک سال و نیم پیش از خانمم طلاق گرفتم همسرم وکیل داشت و 7سال ما قهر بودیم و طلاق نمیدادم، تا مجبورم کردن توافقی طلاق بگیریم یک روز رفتیم محضر و من وکالت طلاق دادم به خانم و 30 میلیون بابت یک دانگ خانه که مهر زنم بود و در سند ازدواج درج شده بود به خانمم دادم چون او می‌گفت باید پول خانه را بدهی، من هیچ اطلاعاتی برای طلاق خلع نداشتم و نمی‌دانستم که باید خانمم من را راضی کند که طلاقش بدهم، قرار شد فقط هر کاری برای پرونده انجام میدهد به من اطلاع دهد، ولی اون اطلاع نداد تا اینکه بعد از چند ماه از حکم طلاق من متوجه شدم و رفتم دادگاه حکمو گرفتم، در حکم نوشته شده بود که خانمم مهر و نفقه خود را همه را کامل بخشیده و حکم طلاق خلع داده امد، و او تازه رفته بود کل وسایل خانه را که 70 درصد آن را خودم خریده بودم ، مانند، ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک، جارو برقی، منبع تانکر 2000 لیتری آب فایبرگلاس ، پمپ باد بزرگ رنکاری، 2تخته فرش ماشینی 12متری، بخاری گازی، ابگرمکن گازی، سیستم کامپیوتر کامل، دوربین فیلمبرداری دیجیتال، چرخ خیاطی گلدوزی حرفه ای، چرخ خیاطی صنعتی، فیش مکه که 10سال قبل 810هزار تومان پولشو دادم، و انگشتر حلقه ازدواج که سال 78 من 58 هزار تومن پولشو دادم را همه را برده در صورتی که ما جایی نه شرط کردیم نه مکتوب کردیم و خانمم چون تنها با وکیلش در جلسه آخر دادگاه بدون من بوده اند ، انگار به قاضی نگفته که 30 میلیون پول نصف مهریه را گرفته یا وسایل من را برداشته برده، الان که من فهمیدم طلاق خلع چطوری هست، فهمیدم که سر من را کلاه گذاشته اند و از سادگی من سو استفاده کردند، الان چکار کنم من

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام ودرد
اگر وسایل منزل را با رضایت کامل شما برده است هیچ اقدامی نمیتوانید انجام دهید در غیر اینصورت نسبت به وسایلی که خودتان تهیه فرمودید اگر دلیل و مدرکی دال بر مالکیت دارید میتوانید اقدام به شکایت سرقت کنید.
ضمنا در مورد حلقه ازدواج اگر فاکتوری در اختیار دارید میتوانید دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلاجات رو مطرح بفرمایید.
موفق باشید.