مشاوره حقوقی رایگان - پژو 206 فروختم 110 میلیون 60 میلیون پرداخت شده مابقی را خریدار نمیدهد

پژو 206 فروختم 110 میلیون 60 میلیون پرداخت شده مابقی را خریدار نمیدهد مبلغ طی دو فقره چک یک شصت میلیون که روز قبل از پلاک گذاری نقد کردم چک دوم در روز شماره گذاری طرف گفت حسابم مسدود است و پول رو برات شبا میکنم و یک رسید شبا به من نشون داد و گفت تا چن ساعت دیگه واریز میشه و از اونجایی که برادرشوهر دوستم بود اعتماد کردم چک رو بهش دادم و پول به حسابم نیومد و دو روز جواب تلفن رو نداد و بعد از دوروز گفت من بهت دلار دادم و هیچ رسیدی وجود نداره و هیچ پولی به حساب بنده نیومده من تصاویر چک و شبا رو دارم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید باید چکار کنم بدلیل اعتمادی که کردم و بی احترامی که به شعورم شده بسیار ناراحتم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو ثمن معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو