مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت کیفری

با سلام شخصی در فضای مجازی و به صورت sms شخص دیگه رو تهدید و توهین انجام میده شخص شکایت کرده و دادگاه رسیدگی کرده و دو سال حبس تعزیری برای تهدید و 74 ضربه شلاق برای توهین صادر نموده با توجه به اینکه در مرحله بدوی دفاعیات موثر واقع نشده چه راهکاری برای کاهش مجازات پیشنهاد میدید؟ ایا در مرحله تجدید نظر احتمال شکستن حکم هست؟ تبدیل حکم زندان به مجازات دیگه چی با توجه به اینکه شخص سابقه محکومیت کیفری نداشته با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.طبق قانون جدید توهین جزای نقدی است و تهدید هم جرای نقدی میشود.