مشاوره حقوقی رایگان - کسر یک چهارم حقوق

با سلام، همسر بنده مهریه اش را اجرا گذاشته و نامه از اداره ثبت برای کسر حقوق آورده اداره، با توجه به اینکه قبلا یک چک برگشتی داشتم و نامه اداره ثبت برای کسر یک چهارم حقوقم روی پرونده پرسنلیم هست و کسر هم می‌گردد آیا اداره مجاز به کسر یک چهارم دیگر از حقوقم هست یا خیر و اگر هم نیست باید چیکار کنم که مشکلم حل شود. آیا قانون و بخشنامه ای برای کسر یک چهارم دوم از حقوقم هست یا نیست. لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

کسر یک چهارم از حقوق کسر از حقوق برای مهریه کسر از حقوق برای چک برگشتی کسر از حقوق چک برگشتی مهریه