مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد خیانت در امانت نمودم

خودرویی ثبت نامی در نمایندگی داشتم و برای فروش قرار دادم و مسئول فروش نمایندگی گفتند مشتری دارند و به مبلغ 148 میلیون تومان خریدار هستند. و به ایشان عرض کردم در صورت واریز نمودن یکجا مبلغ به حساب اقدام نمایند و شماره حساب دادم ، ولی متاسفانه این قرار صورت نگرفت و این مبلغ طی 4 مرحله به حساب واریز گردیده و مبلغ 4 میلیون نیز باقیمانده و خودرو قبل از واریز کامل مود معامله نیز به دستور مدیر نمایندگی از محل خارج گردیده و من از مدیر نمایندگی به دلیل خیانت در امانت شکایت نمودم و بازپرس پرونده قرار منع تعقیب صادر نموده در صورتی که هیچگونه قولنامه ای در مورد فروش تنظیم نگردیده و کلیه اسناد خودرو نیز در اختیار خودم می باشد اول اینکه برای اعتراض به قرار صادره باید چکار کنم.
و در صورت اعتراض چه لایحه ای تنظیم کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

دعوي شما با خريدار است نسبت به عدم پرداخت تتمه مبلغ كه اين جنبه مدني داره حتي در صورت واگذاري ماشين به شخص ثالث بدون اجازه شما معامله صحيح ولي نافذ نيست
مي توانستيد عدم رضايت و عدم تنفيذ معامله را به خريدار در قالب داد خواست حقوقي مطرح كنيد