مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح کودک

با سلام، شوهرم هفته ای یک بار به دستور دادگاه فرزند مشترک که دختر است را با خود میبرد بار آخر روی بدن کودک آثار کبودی وجود دارد و موهایش را به طرز فجیع کوتاه کرده و گوشش قیچی خورده که صورتجلسه ی کلانتری وجود دارد و گواهی پزشک قانونی که پنج درصد دیه کامل در نظر گرفته اند شوهرم را دادسرای احضار کرده است و بازجویی شده است شوهرم از من در مقابل طلاق توافقی رضایت خواسته است در صورتی که من رضایت بدهم پرونده مختومه می شود یا در این مورد دولت هم حقی دارد چون دختر من قادر به انجام کارهای خود نیست و در تکلم مشکل دارد؟ باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طلاق توافقی ارتباطی به رضایت شما ندارد مگر یکی از شرایط توافق اعلام رضایت باشد که می توانید قبول نکنید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شکایتت رادنبال کن وحق دخترت راازاین...بگیر.موفق باشید