مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری برای فروش سهم ارث

سلام، وقتتون بخیر. ببخشید یه راهنمایی می‌خواستم. برای فروش یک خونه ارثی که به صورت سهمی برای 6 نفر هست میشه به یک نفر وکالت کاری داد؟ که فقط این وکالت کاری طوری باشه که هر کس خودش پول سهمش رو در روز معامله فروش خونه در بنگاه بگیره؟
یعنی اون کسی که وکالت کاری داره پول نتونه بگیره. هر کسی سهم خودش رو همون روز معامله خونه، از خریدار در بنگاه بگیرد؟

پاسخ ها :

وکالت کاری برای فروش سهم الارث وکالت کاری فروش سهم الارث دریافت سهم الارث فروش ملک ارثی دریافت سهم الارث وکالت کاری سهم الارث ارث