مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه به دلیل دروغ

سلام، حدود 10 روز پیش خونه ای رو در بنگاه قولنامه کردیم. اما بعد از چند روز متوجه شدیم که خونه چون طبقه سومه و آب به طبقه سوم نمیرسه. به صاحب خونه هر چی گفتیم مشکل ما رو حل کن و پمپ آب بزار قبول نکردن. گفتند چند ماه دیگه میزارم. در حضور چند شاهد تو بنگاه با صاحب خونه صحبت کردم که قولنامه رو فسخ کنیم؛ چون خونه آب نداره و ایشون هم قبول کردن. قرار شد پول رهن من رو دو روزه دیگه بده و قولنامه کتبی فسخ شه. ما هم رفتیم دنبال خونه دیگه و مبلغی به عنوان بیعانه به مالک جدید دادیم. حالا صاحب خونه قبلی گفته پمپ گذاشتم معامله فسخ شه باید ضرر من رو بدین. میخواستم بدونم حق با ایشونه یا ما؟ چون ما بهش 7 روز مهلت دادیم نذاشت. حالا که خونه دیگه دیدیم این کارو میکنه و اینه که به ما به دروغ، روز اول گفت خونه مشکل آب نداره. چون خونه تازه ساخت بود شیر آلات نصب نبود، که امتحان کنیم متاسفانه، آیا دروغ معامله رو فسخ میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر قرارداد با توتفق اقاله شده است. و باید مبلغی که شما پرداخته اید پس بدهد. می توانید دادخواست تائید اقاله و استرداد وجه بدهید. البته شهود باید داشته باشید و در دادگاه حاضر شوند و به این موضوع شهادت بدهند