مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

با سلام ، چندی پیش همسایه نزدیک کارگاه ما ازش سرقت کردن و منو متهم کرد از طریق دوربین ها و گفت که شما در صحنه بودی و با دزدها صحبت کردی و هر روز من در آگاهی ازم بازپرسی میکردن لطفا بفرمائید چطور بیگناهی خودمو ثابت کنم ، پرونده هنوز تو دادسرا هست ، هر چی انکار میکنم و به قرآن قسم میخورم فایده نداره ، لطفا راهنمایی کنید؟؟

پاسخ ها :

اثبات بیگناهی در سرقت دفاع در برابر اتهام سرقت اتهام سرقت سرقت