مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و توقیف مال و اموال و ماشین

من درخواست مهریه رو دارم 200 سکه هستش. کارای اولیه حساباش مسدود کردم ولی حسابی که حقوق میگیره گفتن نمیشه نامه کسر حقوق گرفتم که یک سومش گفتن میاد حساب من این یکسوم هر ماه میاد قابل برداشت هست یا نه؟ بعد ماشینشو توقیف کنن میتونه از توقیف در بیاره ؟ پول پیش خونه که تو رهن هستش اونم درخواست کردم اونم جریانش چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توقیف یک چهارم از حقوق و خودرو شخصی مانعی ندارد و درست انجام شده. پول ودیعه اجاره منزل اما قابلیت توقیف ندارد.