مشاوره حقوقی رایگان - سکه مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم.
دو سال قبل خانم بنده با به اجرا گذاشتن مهریه اش که
( 180 ) عدد سکه تمام بهار آزادی میباشد. از طریق دادگاه دوازده عدد به عنوان پیش قسط و هر سه ماه یک عدد سکه از من میگیرد.
دوسال پیش قیمت سکه حدود یک میلیون تومان بود در حالی که الان حدود سه میلیون تومان رسیده و هر روز هم قیمت سکه بیشتر میشود .
که من به هیچ وجه قادر به تهیه سکه سه میلیونی نیستم. مجبور هستم که به زندان بروم و دو نفر فرزندمان را که خانمم رها کرده حتی تلفنی هم با آنها صحبت نمیکند و در شهر نامعلومی زندگی میکند، را به امان خدا رها بکنم. (من بیست سال قبل با خانمم ازدواج کردم. صاحب nو فرزند پسر 17 و 15 ساله هستیم. چند بار اعتراض تعدیل تقسیط دادم فایده نکرده. تقریبا بیکار هستم ) .... خانم من بدون دلیل زندگی مشترک را رها کرده ... ماندم چکار بکنم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
مجددا با توجه به تغییر ورشد بی رویه قیمت سکه مجددا دادخواست تعدیل اقساط را بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایددلیل محکمه پسندارائه دهی،لایحه قوی بااسنادومدارک،از یک وکیل بخواه برای شمالایحه بنویسد.موفق باشید