مشاوره حقوقی رایگان - سرقت آشنا از محل کار

درود
مدتی قبل شخصی آشنا برای کار به من مراجعه کرد. و مدتی با من مشغول کارکناف شد. یک روز تعدادی از ابزار کارم را به ارزش 15 میلیون تومن بدون اطلاع با خود برده و تا الان خبری ازش نیست. جا و مکان ثابت هم ندارد .
شکایتم را چطور تنظیم کنم و ایا از طریق دفاتر قضایی میشود اقدام کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و شکایت را ثبت کنید.