مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ماشین

سلام خسته نباشید. من سال 96 ماشین از یه بندخدای خریدم قولنامه دستی ننوشتیم رفتیم محضر وکالت ماشين فروش به من داد 6 ماه داد ولی داخل وکالت تا هفتاد سال شمسی به من واگذار کرده توی اون 6 ماه موتور ماشین سوخت مخارج ماشین زیاد شد من بهش زنگ زدم گفتم جریان اینطوری گفت اشکال نداره حالا که سواری بعدا بهت وکالت میدم حالا چند سری با کد خدا منشی صحبت کردیم طرف کنار نمیاد من باید چه کار کنم حتی طرف میگه من می تونم صاحب ماشین بشم دادگاهم رفتم پرسیدم میگه حق با طرف یعنی وکالت فروش که واگذار کرده تا هفتاد سال به من واگذار کرده 6 ما برای تعویض پلاک
یعنی این وکالت هیچ اعتباری نداره

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام اگر وکالت شما برای مدت محدود خود مثل شش ماه پس از آن �‌توانید الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و با همان وکالتنامه میتوانیم به شماره گذاری مراجعه کرده و پلاک را به نام خود دریافت نمایید و اگر بخواهید بخواهید سندرسمی تنظیم نمایید دادخواست الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای خوانده یعنی فروشنده تنظیم نمایید و پس از رسیدگی در محل آدرس سکونت خوانده حکم صادر و اجرای آن در پلیس راهور و یا هر دفترخانه ای که سند شما را تنظیم کرده توسط اجرای احکام همان دادگستری با نماینده دادگستری و اجرای احکام به نفع شما تنظیم می گردد و خسارات و هزینه های دادرسی را هم می توانید مطالبه به نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما باید الزام به تنظیم سند بر اساس اون وکالتنامه و قولنامه علیه طرف مقابلتون مطرح کنید.