مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

با سلام، من بیست روز پیش منزلم رو به یک خوانواده اجاره دادم. امروز متاسفانه متوجه شدم که مستاجر مواد فروش هست و آگاهی وارد مورد اجاره شد و مقادیری مواد مخدر پیدا کرده. مستاجر در منزل بنده اقدام به پرورش ماده مخدر گل کرده، ولی با ضمانت آزاد شده. کسی که مرتکب این کار شده در این محل سکونت داره ولی قرارداد به اسم شخص دیگه ای هست. آیا با توجه به استفاد غیر مشروع از سوی یکی از ساکنان مورد اجاره از منزل مسکونی بنده میتوانم به این بهانه و با توجه به پرونده قضایی که در اداره آگاهی تشکیل شده بر علیه یکی از ساکنین، تقاضای دستور تخلیه نمایم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

چنانچه در فرداد شخص دیگر به عنوان مستاجر انعقاد قرارداد نموده وحق انتقال نداشته می توانید اقدام به اقامه دعوا نمایید وگرنه با توجه به استفاده غیر قانونی و غیر مشروع از طریق اداره اماکن وتنطیم استسهادیه تخلیه مستاجر خواسته شود