مشاوره حقوقی رایگان - تعرض همراه با فریاد و کوبیدن درب خانه بخاطر جابجائی خودرو

در ساختمان 8 واحدی دخترم و نوه خردسالم تنها در خانه بوده اند ساعت 2 عصر در گرمای تابستان آقایی از واحدی دیگر با ضربات مشت و فریاد بر درب میکوبد که خودرو شما راه را بستی در پارکینگ سریعا جابجا کن البته همینطور هم بوده دخترم بد پارک کرده بود. البته ایشان به آرامی هم میتوانست پیامشان را بگویند آنهم با زدن زنگ از آیفون ورودی ساختمان. فرزندانم وحشت زده شدند. آیا این برخورد وحشیانه ایشان قانون برایش مجازاتی را برای متنبه شدن و جلوگیری از تکرار پیش بینی نموده ؟ ممنونم از رهنمود شما. ارادتمند

پاسخ ها :

کوبیدن درب خانه دیگری ایجاد ترس داد و فریاد