مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در خصوص مهریه

سلام خسته نباشید من 3 ساله ازدواج کردم و مهریه همسرم 114 تا سکه است ولی دچار طلاق عاطفی شدیم و من هیچ علاقه ای به ادامه زندگی ندارم یه ماشین پراید دارم و پول رهن منزل و کارم هم خرید و فروش سهام توی بورس و اسنپ کل سرمایه ی بورس هم 200 میلیونه میخواستم ببینم چیو میتونه از من توقیف کنه چی مستثنیات دین میشه میتونم قسطی کنم یا کل سرمایه منو میگیره ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سرمایه شما در بورس و رهن منزل قابا توقیف است.صرفا ماشین پراید مستثنیات دین است.