مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام من در یکی از روستاهای تبریز ملکی دارم که شورای اسلامی وقت آن روستا مقدار 1080 (180*6 متر) متر از راه ملک اینجانب را به مالک ملک بغل راه فروخته اند و بنده نیز در سال 95 شکایت کیفری کردم که چون خریدار فوت کرده بود فقط توانستم از فروشنده ها (شوراها) که در زمان شکایت 5 نفر بودند و حال دو نفرشان فوت شدند شکایت کنم و دادگاه بدوی ایشان را به رد مال و جزای نقدی و دو سال حبس تعزیری محکوم کرد ولی متاسفانه دادگاه تجدید نظر حکم برائت داده و گفتند که سو نیت نداشتند و بنده را به شکایت حقوقی راهنمایی کردند. حال با چه ماده و تبصره ای و به دادگاه یا شورای حل اختلاف شکایت کنم و ابطال قولنامه را بعنوان شخص ثالت بخواهم تا راه عمومی که طبق سند بنده نیز راه اینجانب می باشد به وضعیت قبل خود برگردد؟
با تشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

دعوا در صلاحیت دادگاه جهت اعلام بطلان معاملات وابطال مبایعه‌نامه واسماد ناشی از معامله بدهید و اعاده وضع به حالت سابق را نیز بخواهید ومسنتد دعوای شما کلاسه پرونده دعوای کیفری باشد