مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه

با سلام. حساب یارانه من به علت مهریه همسرم مسدود شده است. با توجه به این که مهریه را تقسیط کردم، آیا میشه از اجرای احکام شعبه مربوطه درخواست رفع انسداد کرد؟ ضمنا بنده در حال حاضر زندانی و محکوم به 10 سال حبس هستم.

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب یارانه برای مهریه رفع مسدودی حساب یارانه مسدودی حساب برای مهریه مسدودی حساب مهریه حساب یارانه