مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

سلام،وقت بخیر. من و نامزدم هر دو فرهنگی هستیم و تعهد خدمت به شهر خودمون داریم. شوهرم میخواد به شهر من انتقالی بگیره. خواستم بدونم اگر در شرایط ضمن عقد، حق مسکن به من داده بشه. با شکایت من میتونه انتقالی بگیره؟

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

شوهرت درخواست انتقالی بدهد عقد نامه را هم پیوست بکنه براد استخدامی شما را هم پیوست بکنه انشالله که قبول میکنن تو درخواست هم از شرایط خودتان هم یه مختصر توزیع بدهید انشالله که با درخواست انتقالی موافقید میکنن والا با شکایت نمیتونی نتیجه بگیری