مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه

سلام و خسته نباشید
همسر من دو تا ماشین داره و سند و پلاک به اسم خودشه ولی قولنامه کرده به اسم مادرش و بهش وکالت داده
همچنین یه مغازه و یه زمین هم داره که اونا هم هر دوشون قولنامه اس و سند نداره ولی به اسم خودشه اگه من درخواست مهریه بدم کدوماش توقیف میشه ؟
ممنون

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام توقیف اموال منوطبه اثبات مالکیت همسرتون ازجانب شماست

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مالی که به اسم همسرتان ثبت شده ملاک است.البته بهتر است مشاوره تلفنی داشت.