مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باسلام . بنده چهار سال پیش از همسرم جدا شدم. تا به امروز بارها همسر سابق مشکلاتی برای بنده فراهم کرده جدید ترین مشکل تغییر حساب ایشان یا مسدود کردن حساب ایشان است که بنده نفقه فرزندم که پسر هست رو هر ماه به شماره حساب ایشان که دادگاه بعد طلاق معین کرده بود واریز میکردم. بنده تهران زندگی میکنم . همسر سابق بنده در شهرستان زندگی میکند و دادگاه طلاق هم در همان شهرستان انجام شده بود . ایا میشود به شهرستان مراجعه نکرد و از تهران پیگری کرد؟ و ايا ميتوان از ايشان شكايت كرد برای مسدود کردن کارت و شماره حسابى که به طور رسمی در پرونده طلاق ذکر شده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ممكن است تغيير حساب و كارت غير عمدي بوده باشد شكايت مشكل را حل نميكند اظهار براي همسر سابقتان بفرستيد

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام طی یک اظهارنامه درخواست اعلام شماره حساب ازایشون بخواهید