مشاوره حقوقی رایگان - عدم قبولی درخواست استعلام حذف پسوند

درود و خدا قوت من درخواست حذف پسوند داده بودم که کارشناسی قبول مشخصا با نام (( کتابی حفظ اباد)) استنباط شون این بود که چون فامیلی از اسم اشیای است به طور کل فامیلی بایست عوض شه. درصورتیکه قصدم فقط حذف پسوند هست. سپاس گذار اساتید هستم منو راهنمایی کنن

پاسخ ها :

یک وکیل

اگ ر از طريق ثبت احوال نتيجه نگرفتيد در شوراي حل اختلاف با همان موضوع تشكيل پرونده بدهيد