مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و حق حبس

باسلام . چند سوال داشتم.
من 3ساله عقد کرده هستم و باکره میباشم.1_میخوام بدونم آیا میتونم با حق حبس که دارم دادخواست ترک انفاق بدم؟
2_ آیا با دریافت نفقه حق حبس شکسته میشود یا خیر؟ 3_ درچه صورت زوج میتواند حق حبس را بردارد. و اصلا میتواند الزام تمکین بده؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام بله می توانید دعوای نفقه مطرح کنید سوال دوم خیر زن می تواند وقتی ازحق حبس استفاده میکند ازنفقه برخورداراست بعلت اینکه باعلت موجه تمکین نمی کند
حق حبس درمورد مهریه هایی است که حال باشدیعنی موجل معلق ویامشروط نباشد 2زن می تواند تازمانیکه شوهرمهریه زن راپرداخت نکرده است از وظایف زوجیت امتناع کند یعنی اگر شوهر مهریه زن راپرداخت کرد می تواند درخواست تمکین کند واگرهم زن برود وازشوهر تمکین کند دیگر حق حبس ندارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-بلی 2-خیر 3-پرداخت کل مهریه.یاالله