مشاوره حقوقی رایگان - نبردن حکم ‌دادگاه به بیمه

سلام بنده تصادف منجر به جرح داشتم که دادگاه حکم ‌رو اعلام کرد و بنده رو هم مبلغ ناچیزی جریمه کردن بعد بهم گفتن باید برم مدارک بگیرم ببرم بیمه که دچار کرونا شدم‌ دوماه میگذره و بیمه جدیدم‌ دیگه دانا نیس و اون مدارک بیمه نبردم‌ هنوز آیا مشکل خاصی پیش میاد آیا خود دادگاه مدارک نمیفرسته بیمه ؟؟؟ باید رفت به بیمه و از کجا بفهمم که بیمه کجاس که مدارک ببرم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.تشریف ببرید بیمه دانا و برای تشکیل پرونده سوال کنید که چه مدارکی میخوان.خودتون باید مدارکو تحویل بیمه بدید.