مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام خسته نباشید، بنده چندماه پیش با موتورسیکلت تصادف کردم و از ناحیه بینی دچار شکستگی شدم، الان بعد از گذراندن مراحل پزشکی قانونی جواب نهایی برای من صادر شده، خواستم ببینم این ارشی که برای بنده مشخص شده چقدر میباشد، 2درصد دیه کامل بابت دامیه بینی و 10درصد شکستگی بینی و سه دهم درصد ارش تورم ، این رایی هست که واسه من صادر شده ممنون میشم بفرمایید چه مبلغی واسه بنده در نظر گرفته شده و اینکه مدت 20 روز هم به بنده فرصت اعتراض دارم خواستم ببینم اعتراض بنده تاثیری در رای داره

پاسخ ها :

یک وکیل

مدارک پزشکی قانونی را باید قاضی رویت کند و تصمیم قضایی بگیرد بروید با کارشناس واحد اجرای احکام صحبت کنید