مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

باسلام و عرض ادب من تک فرزند هستم و مهرماه امسال مشمول میشم با توجه به شرایط ذکر شده آیا امکان معافی دارم؟ 1)پدر مادرم 7سال پیش از هم جدا شدن و مادر نزدیکه دوساله ازدواج کرده و با پدرم زندگی میکنم
2) پدرم فرزند شهید-برادر شهید-ایثارگر (کمتر از یکسال سابقه)
3)خودم تپش قلب شدید دارم که تحت درمانه
لازم به ذکر است واقعا نیاز مبرم به معافی دارم چون شرایط زندگیم جوریه که اصلا نمیتونم سربازی برم امسال را که معافیت تحصیلی میگیرم ولی بعدشو نمیدونم. باتشکر

پاسخ ها :

شرایط معافیت سربازی معافیت سربازی سربازی