مشاوره حقوقی رایگان - عدم افتتاح حساب

با سلام و خسته نباشید ... بنده برای یک شرکت کار میکنم .. جدید ان از ما خواسته شده در بانک پارسیان جهت افتتاح حساب اقدام کنم ... متاسفانه بعلت چک برگشتی ، امکان افتتاح حساب وجود ندارد .... به نظر شما راه حل مشکل من چیست؟ .... و ایا میتوانم شماره حساب خانمم را جهت واریز حقوق بدم؟

پاسخ ها :

عدم امکان افتتاح حساب به دلیل چک برگشتی افتتاح حساب برای واریز حقوق افتتاح حساب