مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وقت بخیر من چک برگشتی دارم باید توی بانک پاسارگاد حساب باز کنم تا شرکت حقوقمو بده رفتم بانک برام حساب باز نمیکنن اگه نتونم از شرکت اخراجم میکنن من شغلم ویزیتوریه الان باید چیکار کنم تا بتونم حساب باز کنم؟ نصف چک هامم پاره کردم که دیگه نتونم دسته چک بگیرم تورو خدا راهنماییم کنین از کار بیکار نشم خیلی ممنون

پاسخ ها :

عدم امکان افتتاح حساب برای چک برگشتی افتتاح حساب برای واریز حقوق چک برگشتی چک افتتاح حساب