مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین قولنامه ای

سلام و عرض ادب.
حدود 3 سال پیش یک زمین رو به صورت قولنامه ای به کسی فروختیم و امسال اون فرد زمین رو به کس دیگه ای فروخته. حالا گفته شده که این زمین سند دار بوده و طرف با سندش اومده و میخواد شکایت کنه.
تکلیف چیست؟ ممنونم از جوابگویی شما

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

باسلام
باید بررسی شود شخصی که مدعی مالکیت شده سند را چگونه تحصیل کرده در صورتیکه تحصیل سند ایشان قانونی نبوده می‌توان طرح دعوی ابطال سند ایشان را مطرح کرد