مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. پرونده ای هست که بنده به عنوان شخص ثالث وارد شدم و برای مهریه مطالبه وجه کردم. پرونده رای آورده. ولی شاکی (همسر سابقم) اقدام به اجرای حکم نمیکنه. چون میدونه کل وجه میاد به حساب من. الان دو سال هست رای گرفته. به نظرتون راهی وجود داره برای ایشان؟ یا مطرح کردن شکایت دیگری مثل فرار از دین یا الزام به ادامه رسیدگی به پرونده؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

متاسفانه شما سمتی در پرونده ندارید که طرفین پرونده را ملزم به اجرای حکم نمایید راهکار دیگر وجود دارد ک اموال را رفع توقیف و حکم جلب محکوم علیه را بگیرید