مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و شکایت

سلام من قبلا سوالی درباره اینک همسرم منو تاسر حد مرگ بخاطر خواهرش و دخالتهای خواهرش و حمایت از خواهرش مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار میدهد پرسیده بودم و در نهایت یکی از وکلا در جواب گفت که باید ازش شکایت کنم و به دلیل نداشتن امنیت جانی درخواست مسکن جداگانه و نفقه کنم و در نهایت درخواست طلاق. خواستم بپرسم با وجود اینکه در دوران عقدم هم بجرم ضرب و شتم و فحاشی ازش شکایت کرده بودم و زندان هم رفت و در دادگاه پرونده داره و برای بیرون آمدن ازش تعهد کتبی هم گرفتم تا آزاد شد. و به دلیل به همراه داشتن یک دستگاه شوکر که من اون رو هم به دادگاه تحویل دادم و جریمه ی نقدی شد و خلاصه خیلی چیزهای دیگر که من از کاراهای اون خبر دارم . خواستم بپرسم اگر در خواست طلاق بدهم ولی او قبول نکند باز هم دادگاه با درخواستم موافقت میکنه و طلاق منو میده یا نه؟ اگر طلاق بگیرم چیزی بهم تعلق میگیره یا نه؟ اگر دوباره ازش شکایت کنم و باز به زندان بیفته بدون رضایت من میتونه آزاد بشه؟یعنی با سندی یا چیز دیگه ای. چون اگر خیلی زود آزاد بشه میاد و دنبال انتقام گرفتن از من زندگی رو دوباره جهنم میکنه چون من کاملا اونو میشناسم و میدونم که واقعا چه کارهایی میکنه. و همچنین خواستم بپرسم از آنجایی که باعث تمام اتفاقات بد در زندگیم خواهرش میباشد میتوانم از او هم شکایت کنم؟خیلی برام مهمه باید بدونم. لطفا بهترین راه حل رو جلوی پای من بزارید باتشکر و خسته نباشید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام از خواهر همسر اگر در ضرب و چرخ نبوده خیر
با توجه به سابقه ضرب و جرح توسط همسرتون شما می‌توانید دادخواست طلاق بدید و به هر جهت طلاق از طرف خانم با توجه به نداشتن حق طلاق مشکل تر هست . توصیه میکنم حتما با وکیل اقدام کنید. حقوق قانونی شما بهتون تعلق میگیره.
در کلیه دعاوی کیفری در دادسرا متهم می‌تواند با ضامن از زندان آزاد شود.