مشاوره حقوقی رایگان - عدم دستور اعزام به بیمارستان دکتر بهداری ناجا چه حکمی دارد

با سلام اینجانب پس از مجروحیت در درگیری با متخلفین از اجرای قانون ماده 100 شهرداری بشدت با وجود اینکه معافیت دو ماهه اعصاب و روان داشتم از رزم و امورات انتظامی ، پس از اعزام به عملیات و ماموریت و مجروحیت متعاقب و گزارش به فرمانده مستقیم خود مبنی بر معرفی به بهداری با وقفه 8 روزه به بیمارستان جهت درمان از سوی دکتر بهداری به بیمارستان معرفی و پس از معاینه پزشکان متخصص و تجویز دارو و اخذ ده روز استراحت پزشکی به دستور پزشک متخصص بیمارستان ناجا به بیمارستان اعصاب و روان ارجاع شده ام جهت درمان ولی متاسفانه پزشک بهداری یگان با وقفه 55 روزه با وجود تشدید بیماری اعصاب و روان و ایجاد اختلالات روحی روانی نهایتا معرفی شدم ولی عدم اعزام و اجرای دستور توسط پزشک بهداری در آن موقع روند بیماری رو به رشد نموده و باعث از کارافتادگی کلی اینجانب در کمیسیون تامین اجتماعی و ( محجوریت روانی ) تشدید شده به استناد معاینات کمیسیون پزشکی قانونی و احکام قطعی دادگاه به میزان 37 درصدو نیم که 30 درصد روانی تشخیصی داده شده به چه عنوان و استناد به چه قانونی میتوانم حق خود را اعاده کنم و باید با چه عنوان شکایت خود را مطرح کنم با تشکر و قدر دانی از راهنمایی وکلای متخصص در این امور و گروه وکلای مجرب شما ، با تشکر و نهایت قدر دانی و سپاس گزاری لطفا راهنمایی بفرمایید و دستور در دادگاه ده 18 سال پیش شکایت دکتر رو کردم بدون ابلاغ در وقت رسیدگی و ابلاغ حکم منعقل پیگرد پس از این سالهاست میتوانم از دکتر شکایت و تعقیب مجدد درخواست کنم چون بدستور متخصصین بیمارستان پی از مجروحیت اجرا یک دستور نکرده و به بیمارستان جهت اعصاب و روان مرا اعزام نکرده و تشدید مجروحیت باعث حجر از کار افتادگی کلی شده در 10 سال پیش ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام کاربر محترم عدم اجرای دستورات عامر امر حقوقی یا هرگونه دستور پزشکی و ...که بمصلحت بیمار عواقب آن گریبانگیر سهل انگار می‌باشد.