مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن وکالت نامه خودرو

با سلام من 4 ماه پیش یک خودرو به شخصی فروختم و به ایشان وکالت نامه فروش 1 ماهه و تعویض پلاک 1 ماهه دادم ایشان هیچکدوم از اینکارا را انجام نداده است. و هم پلاک و هم ماشین الان به نام من است چون هم مهلت تعویض پلاک و هم وکالت نامه خودرو تمام شده است الان اگر من نروم وکالت به ایشان ندهم ماشین به من بازمیگرد . من با ایشان قولنامه محضری هم امضا نکرده ام

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک فسخ معامله خودرو به دلیل عدم انتقال سند عدم تعویض پلاک خودرو توسط خریدار عدم انتقال سند خودرو توسط خریدار تمام شدن مهلت تعویض پلاک خودرو فسخ معامله خودرو فسخ معامله خرید و فروش خودرو خودرو