مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت

با سلام. من و یکی از دوستانم به همراه دو فرزند خود به ویلای ایشون در شمال رفته بودیم. در روز دوم پول از کیفم گم شد که به روی خود نیاورد. در روز سوم 70 میلیون طلا از جیب بسته چمدون بنده برداشته شد. با توجه به گشتن کل ویلا و این که جز من و ایشون کسی در اون ویلا نبوده و مرتب از ویلا به خونه همسایه بغلی میرفت و ‌میومد. بهشون گفتم که طلاهای من رو برگردون؛ زیر بار نرفت. من زنگ زدم همسرم از تهران آمد و از این خانم شکایت کردیم. صورتجلسه نوشته شد. حالا میخواستم ببینم به نتیجه ای میرسیم؟ میشه از همین جا پیگیر پرونده شد؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام از نظز حقوقی همقابل پیگیری هست با شماره بنده 09121541043 تماس بگیرید