مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام، یه خانومی پس از فوت همسرش برگه انحصار وراثت میگیره که داخل 1/8 سهم خودش، 1/6 سهم مادر شوهر و بطور مساوی بین دوتا دخترش نوشته شده، این برگه را در قید حیات مادر شوهرش گرفته الان مادر شوهرش فوت شده و میخواد ماشینی که به نام همسرش هست را بفروشد... در حال حاضر که مادر شوهرش فوت شده تکلیف چیست؟ آیا میتواند معامله انجام دهد؟ یا میبایست یه برگه انحصار وراثت دیگه بگیره؟

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

با سلام . باید گواهی انحصار وراثت مادر شوهر خود را بگیرد .چون ایشان در زمان حیات مالک سهمی از ماشین بوده است و در حال حاضر وراث ایشان مالک سهم ایشان می باشند