مشاوره حقوقی رایگان - خیانت اقا به خانم

سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
خانم و اقایی سر این مسئله که اقا خیانت کرده و خانم مدرک ازش داره
الان نزدیک 6ماه هستش که از هم جدا زندگی میکنن
وقتی که خانم به اقا گفتن که میدونه داره خیانت میکنه دعوا کردن و اقا گفته از خونه من برو بعد خانم زنگ زدن به داییهای اقا گفتن که بیایید وسایل من رو لیست کنید من ببرم
الان هیچ کدوم درخواست طلاق ندادن بعد شش ماه ولی خانم درخواست مهریه کرده اقاام بعد یک ماه درخواست عدم تمکین داده
اقاام میگه من طلاق نمیدمت مگر اینکه مهریتو ببخشی
ولی خانم نمیبخشن
الان باید چیکار کنن میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خیانت مرد به زن مهریه طلاق عدم تمکین