مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

از شخصی پراید معامله کردم به مبلغ 15میلیون تومان که 12میلیون پیش پرداخت بود اما من پنج میلیون پیش پرداخت بیشتر نداشتم و مبلغ را کارت به کارت کردم فروشنده به خاطر پیش پرداخت هفت میلیون تومان کسری قولنامه را تحویل نداد بعد از پرداخت هفت تومان قولنامه را تحویل دهد و بنده بعد از دوماه هفت تومان پرداخت کردم قرار شد قولنامه را تحویل دهد که همان روز شخصی با تماس تلفنی برای کار تاسیسات بنده را به منزل خود برد و ادعای سرقت شدن خورو را کرد و خودرو از من گرفت و من هم چون ترسیده بودم به او تحویل دادم و بعد از مدتی که همان شخص از من مبلغ سه تومان گرفته که پراید را تحویل دهد و من هم از شخصی که پراید را سرقت کرده شکایت کنم بعد از مدتی فهمیدم سارقین پدر پسر بودن و من را سرکیسه کردن راهنمایم کنید در شکایت به نتیجه میرسم و چگونه شکایت کنم باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت کلاهبرداری مطرح کنید حتما به نتیجه میرسید رسید پول پرداختی را بگذارید