مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته

با سلام.
بنده مدتی قبل از خانمم جدا شدم.. تفاهم نامه ای بین ما امضا شد و در پرونده طلاق ما در دادگاه قرار گرفت.. یکی از بندهای این تفاهم نامه این بود که وامی که من به ضمانت خانمم گرفته بودم رو من باید اقساطشو میدادم و بابت این وام بنده دو عدد سفته به خانمم دادم.. من هر ماه قسط وام رو به کارت خانممم میریختم.. بعد از مدتی خانمم گفت که چون تازه دو تا وام گرفته و اقساطش از کارت بانکیش کم میشه اگر من قسط رو به کارتش بریزم اون مبلغ رو هم بانک از کارتش بر میداره و پولی براش نمیمون ;پیشنهاد داد که نقدا پول رو بهش بدم.. ناگفته نماند که خانم سابقم کارمند هستن. منم هر ماه پول قسط رو نقدی بهش میدادم تا وام تمام شد.. هیچ رسیدی هم نمیگرفتم ازش متاسفانه.. من ازش خواستم که سفته ها رو بهم برگردونه اما خانمم گفت که اونا گم شدن!!!!! گفتم که شکایت میکنم خانمم گفت که اگه شکایت کنی من شکایت میکنم که اقساط وام رو ندادی!!!! اون همینکار رو هم کرد و از من بابت ندادن اقساط وام شکایت کرد… الان که مدتی از شکایت خانمم میگذره و من هم چند بار اعتراض کردم آخرین حکم این اومده که چون من ادله محکمی ندارم باید پول رو به خانمم بدم!!!! میخوام اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که منم میتونم بابت ندادن سفته ها از خانمم شکایت کنم؟اگر میتونم الان که خانمم سفته ها رو گم کرده دادگاه چه حکمی بابت گم کردن سفته ها میده؟؟ضمن اینکه هیچ شماره سفته ای تو تفاهم نامه نوشته نشده.. فقط نوشته شده که بابت تسویه اقسام وام من دو عدد سفته به خانمم دادم. اینو هم بگم که خانمم تو شکایتی که علیه من کرده رو سفته ها اقدام نکرده.. چون گمشون کرده و هیچ اسمی تا الان از سفته به میان نیومده.. اگر زودتر منو راهنمایی کنید دستتون رو میبوسم.. چون واقعا ظلمه که تو این وضعیت من بخوام دوباره پول زور بدم.. ممنون و خسته نباشید

پاسخ ها :

سميه  اسدي اقبلاغي

سميه اسدي اقبلاغي :

استان :

سلام تنها کاری که میشه کرد اینه که دوتا شاهد ببرید دادگاه گر قاضی قبول کنه در غیر اینصورت پرداخت نقدی اثبات نمیشه