مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر مصرف شیشه

با سلام؛
من متاسفانه از 2ماه پیش شیشه مصرف میکردم.الان 3روزه پاکم و شدیدا پشیمان. همسرم اقدام به طلاق از طریق وکیل کرده. وکیل انسان شریفی است و اول از همه وقت مشاوره گرفته که شروع نشده. مدارک همسرم برای اعتیاد من پیدا کردن قرص ترامادول در جیبم 3سال پیش هست و برداشتن یک ویس از گوشیم هست که یک مکالمه 30ثانیه‌ای برای خرید شیشه هست. چون در اون مکالمه از اسم مستعار استفاده کردم ادعا کردم من بجای یک نفر دیگه صحبت کردم و اصلا مصرف نکردم
1-هم از الات و هم بعد از نشستن جلوی قاضی چقدر زمان برای آزمایش دادن دارم؟
2-مدت زمان مثبت بودن تست شیشه بعد از قطع مصرف چقدر است؟
3-الان هرروز 8سی‌سی شربت متادون مصرف میکنم،آیا تست نشان میدهد و آیا متادون اعتیاد محسوب میشود؟
ضمنا 4ساله نامزدیم و خانومم 5روز بعد از شنیدن ویس مربوط به شیشه 2-3هفته با یه پسر دوست شده و در حد مسیج ارتباط داشتن مدرک محکمه پسند هم دارم و خانومم میگه من حرف زدم خوب کردم. هزاربار رفتم دنبالش معذرت خواستم قول دادم خوشبختت میکنم کادو گرفتم حتی منو زد دم نزدم التماس کردم فقط فحش و کتک دیدم. بازم میگم نوشته هاش و صداشو دارم که میگه من حرف زدم خوب کردم از این به بعد هم میکنم! مادرش هم میگه هرکاری بکنه من و پدرش پشتش هستیم.الان 10روزه سیمکارت و گوشیش هم عوض کرده و با توهم رابطه من با صاحب کارم منو 3ماهه از کار بیکار کرده و کاملا قبول داره. خواهش میکنم کمک کنید.اصلا حرف نمیزنه با من. ضمنا هیچگونه سابقه کیفری و دادکاه ،حتی سابقه بازداشتم ندارم و همه شهادت میدن چقدر براش ارزش قائلم و به نیازهاش میرسم که البته وظیفه منه.

پاسخ ها :

مرتضی ملحان

مرتضی ملحان :

سلام طلاق درقانون بامرد است مگر زوجه اثبات عسروحرج کند
اعتیاد مضرکه خلل به نظام خانواده واردکند موجب طلاق است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتیاد شدید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود و برای مشارالیه حق طلاق ایجاد کند.