مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

با سلام
شخصی به بنده از طریق تلفن فحاشی
و تهدید به ضرب و جرح کرده و بنده صدای ایشان را رکورد کردم . آیا میشه شکایت کنم .
یا تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورتی که شاهدی مبنی بر تهدید و توهین ایشان دارید میتوانید در غیر اینصورت صرف داشتن صدای ضبط شده از ایشان اثبات موضوع بسیار مشکل خواهد بود و صدا به تنهایی دلیل نمیباشد . چنانچه تماسهای ایشان بیش از یکبار است تحت عنوان مزاحمت تلفنی میتوانید اقدام به شکایت نمایید.

یک وکیل :

باسلام .در دادسراي ناحيه مربوطه شكايت مزاحمت تلفتي و تهديد را مطرح نمايد