مشاوره حقوقی رایگان - مسئله وراثتی

سلام ببخشید پدر بزرگم یک زمین 300متری را به دایی کوچک ترم داده یعنی سند زمین را به نام دایی ام زده و دایی ام ادعا میکنه که زمین را از پدر بزرگم خریده درصورتی که سایر خواهران و برادران از وضعیت مالی دایی ام خبر دارند و میدانند که توان خرید زمین یک ملیاردی را ندارد
الان میخوام بدونم اگر مادرم و سایر خاله ها و دایی هایم اعتراض کنند میتوانند به نتیجه ای برسند ( زمین حق همه بچه هاست ) شنیدم تا 6 ماه حق اعتراض داریم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که سند زده باشند جای اعتراض ندارد