مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان در آپارتمان

با سلام من از قوانین و مسئولیت مدیریت آپارتمان که 8 طبقه و 16 واحد هست و در آن سکونت دارم اطلاعی ندارم و به تازگی مدیریت را به من و یکنفر دیگر سپردند البته نه بصورت مستند و مکتوب ، و ریالی هم دریافت نمی کنیم و خودم و مدیر دیگر اولین نفر حق شارژ را در یک کارت صفر کیلومتر که به نام من ( یکنفره ) می باشد باز کردم که واریزی های شارژ و هزینه های آپارتمان به آن حساب واریز می گردد هزینه های ساختمان شامل هزینه نظافت که یک نفر از شرکتهای خدماتی سه بار در ماه می آید ، هزینه نگهداری پمپ آب ، هزینه نگهداری آسانسور که از شرکت ... آسانسور است و احیانا هزینه های جانبی که البته هر ماهه هزینه ها و واریزیهای شارژ از طریق جدول اکسل در گروه با مستندات واریزی هزینه ها و مانده صندوق به رویت همگان می رسد لطفا در خصوص خطر مسئولیتی در این خصوص با توصیف فوق که ریالی دریافت نمی کنم و پست مدیربت آپارتمان مستند و مکتوب نیست و حساب کاملا مشخص است و به رویت ماهانه می رسد چه می باشد اگر بار مسئولیتی جبران ناپذیر دارد ارشاد بفرمایید یا راهکاری و متنی مثلا با گرفتن دست خط و صورتجلسه از همسایگان در خصوص سلب مسئولیت من و مدیر دوم ارشاد فرمایید لطفا چنانچه متنی قانون پسند در خصوص عدم پذیرش مسئولیت در این خصوص است ارسال تا با آن شرایط هر فرد به پذیرش مدیریت اقدام نماید و دچار دردسر نگردد سپاسگزارم اگر در اسرع وقت پاسخ و ارشاد نمایید
تاکید بر سر ارسال ادبیات متنی قانونی است که به امضاء همه همسایگان برسد که در هر شرایطی مسئولیت بر گردن مدیریت نباشد با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق قانون داشتن مدیریت برای واحد های باای 12 واحد اجباری است دو مسئولیت خطر مدیر بیمه اتش سوزی و بیمه اسانسور است که نباید غفلت کرد