مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

سلام من بعد از 25 سال می خوام از همسرم جدا شم. من معلمم و از زمانی که سر کار رفتم من هم خرج خودم و می دادم هم خرج بچمو الان بچم دیگه بزرگ شده سال اخر دانشگاه ست ولی دیگه نمی تونم تحمل کنم. با اینکه همسرم مغازه موبایل فروشی داره ولی هر جنسی از مغازه اورده من مجبور شدم پولش و بدم. به عنوان نفقه م پولی نداده ولی خب خورد و خوراک داریم و خونه هم داریم . ایا می تونم طلاق بگیرم؟ دیگه حاضر به زندگی نیستم واقعا دیگه دوستش ندارم کمکم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما در یک منزل زندگی میکنسد پس دعوی مطالبه نفقه شما رد میشود چون اصل براین اشت که زوج هزینه های زندگی را تامین میکند وشما نسبت به نفقه گذشته خودتان هم که تاالان ادعایی نکرده اید پس هیچ قاضی اظهارات شما را نمیپذیرد . برای طلاق گرفتن باید یکی از شروط عقدنامه که در ماده 1130 قانونمدنی در بخش تبصره امده است محقق شود . در غیر اینصورت راه سختی در پیش دارید . تلفن را جهت مشاوره خدمتتان میدهم 09127218529