مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با پیامک توسط کارمند دادگستری

سلام
ببخشید آیا یک فرد بر اساس اینکه کارمند اداره دادگستری هست و با ایجاد ارتباط از طریق واتس آپ میتواند پیامک تهدید آمیز بفرسته مبنی بر اینکه این پیامی که فلان موقع فرستادی میتونه جرم محسوب بشه و اگه اقدام کنم شما به فلان جزای نقدی یا زندان محکوم می شید ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با این فرد چگونه باید برخورد بشه ... خود ایشون نیز پیامهای عجیبی فرستاده که حالا منکر شده و ادعا میکنه چون کارمند دادگستریه میتونه هر چی دوست داره بنویسه ولی من نمیتونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تهدید به شکایت یا مجازات قانونی تهدید محسوب نمی شود. شما هم می توانید برای ایشان بنویسید که از ایشان شکایت می کنید در واقع این هم یک تهدید است اما تهدید به اقدام قانونی