مشاوره حقوقی رایگان - طلا

سلام، ايا بعد از طلاق مرد ميتواند طلا رو از زن بگيرد؟ مقدار طلايي كه خريداري كردند همراه با مهريه در سند ازدواج قيد شده بعد از ٢ سال زندگي ميخوام طلاق بگيرم ميخواستم بدونم با توجه به اين كه در سند قيد شده ميتونن ازم بگيرن؟ فاكتور هم دست پدر شوهرمه كه نصف طلاها موجوده نصف ديگر فروخته شده؟؟

پاسخ ها :

بنـــده        زهره

سرکار خانم بنـــده زهره :

درود.در سیستم قضایی در حال حاضر طلای زن جزو اموال قابل استرداد نمیباشد چرا که رویه و عرف بر فروش آن در دوران زندگی مشترک میباشد.