مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد رای شورا مبنی بر اعلام سازش به مراجع صلاحیت دار

سلام وقتتون بخیر
من قبلا یه تصادف داشتم که مقصر من بودم حالا فردی که با اون تصادف کرده بودم برای دریافت دیه به شورا مراجعه کرده بود بعد دیگه مراحل اخر بود و پرسیدم از شورا گفتن لازم نیست من بیام و ما خودمون حل میکنیم
بعد الان یه همچین موردی تو سامانه ثنا اومده و من متوجه نشدم منظور چی هست ممنون میشم راهنمایی کنین
<< نسبت به شکایت الف (فردی که تصادف کردم باهاش) علیه م (خودم) دائر بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی اعلام سازش به مراجع صلاحیتدار صادر شد >>
الان این یعنی طرف رضایت داده ؟ یا نه چون به من گفتن راضی نبوده شورا اون درصد رو برداره و میخواد از دادسرا اقدام کنه که کل پول رو دریافت کنه

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

پرونده شما چون منجر به سازش نشده با عدم صلاحیت از شورا ، به دادسرا برای رسیدگی و تحقیقات مقدماتی ارجاع می شود ، احضاریه از دادسرا برای شما ارسال خواهد شد ، به متن احضاریه با دقت توجه کنید .