مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام. من برای بار دوم درخواست طلاق دادم. بار اول طرف مقابل من بعد از 7 ماه پول نفقه نریخته بود. ولی قاضی درخواست من رو رد کرد. چون اول درخواست داده بودم بعد حکم جلب گرفته بودم. الان 10 ماه شده که نفقه نریخته. حکم جلب گرفتم ولی نبود. بعد از جواب کلانتری که بردم اجرای احکام، درخواست طلاق دادم. خواستم بپرسم آیا قاضی این بار درخواست من رو قبول میکنه؟ اگر پول رو بریزه، ممکن هست قاضی رای رو به اون بده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله قبول میکند و عدم پرداخت نفقه از موارد عسر و حرج است برای نتیجه بهتر کار را به وکیل بسپارید