مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت وام

سلام. من و همسرم 120 میلیون سفته بابت وام ازدواج به بانک دادیم. هنوز وام برای ما واریز نشده. فقط پایین سفته که نام و کد ملی و امضا بود رو پر کردیم و پشت سفته که ظهر نویسی داشت هم پر کردیم و ضامن هم پشت سفته ها رو امضا کرد. الان نگران سفته ها هستم چون نه تاریخ، نه در وجه بانک و نه برای ضمانت رو درج نکردیم. معاون بانک هم تا حدودی آشنا ضامن بود. الان ممکنه خطری داشته باشه؟ چه کاری میتونیم انجام بدیم؟ چند روز اعصابم درگیر این موضوع هست. چون من میخواستم‌این موارد رو ذکر کنم ضامن گفت لازم نیست و رو دربایستی کردم متاسفانه.

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. تا به حال پیش نیامده که بانک ها از سفته ها سوء استفاده نمایند. به هر حال ضامن شما هم پشت سفته ها را امضائ نموده است. برای احتیاط نیز بهتر است دو شاهد داشته باشید که سفته ها برای وام ازدواج از طرف شما و خانم تان امضا شده است.